Струва ми се че за цената от 1000-1500 лв която търсят повечето колеги,имат твърде много претенции( лично мнение)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 155 Бензин или дизел?
Collapse
X
-
Повечето от сектата ме знаят, та ако след още някой такъв пост тегля една сочна майна на някой комплексар, дето не знае що е това 155 и не заслужава да кара такава, да не ми се сърдят модовете, ами да се замислят и самосезират!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Моя пост ли...какво му е на него....Значи да отговоря и на колегата...за 1000-1500лв- толкова за кола до 95та година...ти 5000лв ли искаш....да бих ги дал 3-4 хиляди, ако беше 2000година.....мялко или много това е морално остаряла кола. Вече както каза колегата- сектата си е секта....аз искам 155ца 1.8 8v Silverstone черна или сива със салон от силвърстоун.....Няма какво да говоря повече...търся достатъчно дълго време автомобила който намерих сега...въпреки, че не е перфектна- за тия пари толкова. Въпросите мисля, че ми бяха ясни...и се радвам, че ми отговорихте- благодаря Ви, че не ме отказахте от марката, както се опитаха още в началото други колеги.
Утре на обяд водя майстора на оглед, да види багажното отделение, казва си цената, договарям се с продавача да свали още, и я паркирам пред блока- Факт
Last edited by RomeoSpark; d.m.y г., 20:55.
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoSpark Покажи съобщениеМоя пост ли...какво му е на него....Значи да отговоря и на колегата...за 1000-1500лв- толкова за кола до 95та година...ти 5000лв ли искаш....да бих ги дал 3-4 хиляди, ако беше 2000година.....мялко или много това е морално остаряла кола. Вече както каза колегата- сектата си е секта....аз искам 155ца 1.8 8v Silverstone черна или сива със салон от силвърстоун.....Няма какво да говоря повече...търся достатъчно дълго време автомобила който намерих сега...въпреки, че не е перфектна- за тия пари толкова. Въпросите мисля, че ми бяха ясни...и се радвам, че ми отговорихте- благодаря Ви, че не ме отказахте от марката, както се опитаха още в началото други колеги.
Утре на обяд водя майстора на оглед, да види багажното отделение, казва си цената, договарям се с продавача да свали още, и я паркирам пред блока- Факт
Но имай в предвид, че цена 1500 е за кола, която просто върви, така, че не си мисли, че само това ще са парите които ще дадеш през следващите 6 месеца за нея
П.С: Една перфекта кола под 3000 лв. няма как да се предлага, дори годините и да са 20.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщениеАлфа се купува със сърце ... така, че няма какво да го мъдриш ...
Но имай в предвид, че цена 1500 е за кола, която просто върви, така, че не си мисли, че само това ще са парите които ще дадеш през следващите 6 месеца за нея
П.С: Една перфекта кола под 3000 лв. няма как да се предлага, дори годините и да са 20.. Всичко с времето си...нека тя да е пред блока ми, да е черна и да е Silverstone
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoSpark Покажи съобщениеМоя пост ли...какво му е на него....Значи да отговоря и на колегата...за 1000-1500лв- толкова за кола до 95та година...ти 5000лв ли искаш....да бих ги дал 3-4 хиляди, ако беше 2000година.....мялко или много това е морално остаряла кола. Вече както каза колегата- сектата си е секта....аз искам 155ца 1.8 8v Silverstone черна или сива със салон от силвърстоун.....Няма какво да говоря повече...търся достатъчно дълго време автомобила който намерих сега...въпреки, че не е перфектна- за тия пари толкова. Въпросите мисля, че ми бяха ясни...и се радвам, че ми отговорихте- благодаря Ви, че не ме отказахте от марката, както се опитаха още в началото други колеги.
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеСтрува ми се че за цената от 1000-1500 лв която търсят повечето колеги,имат твърде много претенции( лично мнение)155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Мисля че спора в момента е излишен. Всеки си има глава на раменете да си решава сам. Пък ние дето имаме читави 155 за които се грижим а не само ползваме да ни примъкнат от точка А до точка Б след палене на свещ за късмет сами си знаем колко струва подръжкатаAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеПък ние дето имаме читави 155 за които се грижим а не само ползваме да ни примъкнат от точка А до точка Б след палене на свещ за късмет сами си знаем колко струва подръжката
Добре де, ако ти с дизеларката палиш свещ, че (да успее) да те закара ... аз с моя Т.С 16в колко ще трябва да паля?
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщениеМного ме изкефи това ...
Добре де, ако ти с дизеларката палиш свещ, че (да успее) да те закара ... аз с моя Т.С 16в колко ще трябва да паля?Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщениеДобре де, ако ти с дизеларката палиш свещ, че (да успее) да те закара ... аз с моя Т.С 16в колко ще трябва да паля?
Броя на свещите е правопропорционален на годината на производство,умножено по броя на клапаните
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoSpark Покажи съобщениеДа отговоря на колегата Никола 59...Цената и 2000+ да е все тая стига собственика и аз да се разберем. За съжаление колата е с крив рог отзад и не е добре....Търсенето продължава
Eто една наистина читава кола за 2000 + Лева колега http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...514&f1=detailsLast edited by nicola 59; d.m.y г., 19:40.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoSpark Покажи съобщениеЩи звънна
Сега искам да обърна внимание по темата не само на тебе а и на всички други колеги на които им предстои покупка на кола.За момента модераторите на този раздел 155 не са лоши хора и ще си позволя малко ако не да изляза извън темата то да я разширя,като обещавам да не злоупотребявам.
Сега според мене целта на този па и други форуми е да се споделя информация и когато даден колега по даден проблем се е въртял на някой много чепат х.....й ти като потребител да се възползваш от неговия опит и да не се въртиш и ти на същия.
Ето аз 10 години продавам коли и искам да споделя моя опит. Покупката на една кола и състоянието на колата и това какво да очакваш от нея зависи главно около 90 процента от цената ,знам че има изключения да купиш нещо евтино а то да е добро или обратното скъпо па да се окаже калпаво ма тези случай са рядко и вече става дума за не доглеждане измама или късмет подчртавам го за да не отваряме после излишни коментари от рода ма Калеко си купи и знеш ли че . Привеждам като пример колегата от темата ма това важи за 90 процента от купувачите в случая колеги става въпрос за реална преценка а не кой колко е богат понеже човешкото око е ненаситно и това поведение се среща масово както при богати така и при по бедни. Само много крайно бедните мислят трезво и не се заблуждават.
В случая колегата без значение дали има повече или няма е приготвил пари за една добра и гледана Лада ,но иска да си купи с тях Алфа 155, ако беше приготвил пари за 155 то той щеше да гледа и пише в раздела на 156, или ако му се даваше колко за 156 то той и не само той а почти всички щеха да търсят добра и запазена 159ка .
Ето това е основата на която почиват фразите ,,Тея Алфи са боклуци купих една 155 ца за 1500 лева тя после ми легна на 4000 лева да не чуя повече за алфа,, или бмв или каквато там била марката. Ми да тя си е дошла на реалната за нея цена .
Алфа 155 читава на малко километри с клима без забележки в цяла европа струва около 1000 или 1200 евро докарване до бг регистрация масълце филтърче ароматизаторче и некое шарнирче те ти Бако 4000 лева моята е на много повече а и колегите от раздела ще потвърдят че и техните коли са на около тая цена ако не и повече. Говориме за коли палиш и газ.
Ето това е основното правило кучето играе според тоягата и колата е според парите .
Англичаните казват така...Не съм богат ,за да си позволя да купувам ефтини неща, Та ако някой ти даде 155 за 1000 или 1500 лева недей се ослушвай и проявявай много претенции и недей викай после тоя ме прееба а му целувай ръката щото колегите от форума които знаят какво имат нема ти я дадът и за 4000 лева
Та това е преценката като си приготвил пари за Ауди Б4 недеи си купува А4 с тях неминуемо ще останеш разочерован.Тоя каде ти я дава не е луд.Или ще кажеш треет му пари дори да е така да я продава щото е мноо на зор то тая кола нема да стигне до тебе чрез мобилето ,ами ще я вземе некои приятел ,роднина ,брат ,и др.
Ето как виждам аз нещата колеги ако некои ги вижда по различен начин нека да сподели ,ако не друго поне ще се упражняваме в машинопис.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment